NYBEGYNDER/HVALPE FORMIDDAG

NYBEGYNDER & HVALPE KURSUS JANUAR 2020

Underviser: Hundecoach Maja B. Bruus

På dette forløb har jeg valgt at udvide mine Nybegynder- og hvalpekurset med en unik mulighed for at få endnu mere teori og praksis med. Vær opmærksom på at der på dette hold kan deltage hunde op til 9 mdr.

Hundens første levetid er en super spændende og vigtigt periode for både hund og ejer, og det er derfor afgørende at komme godt og positivt fra start.
På kurset er der afsat tid til at snakke om de ting, der er betydningsfulde for at opnå et tillidsfuldt og harmonisk forhold til hvalpen.

Igennem kurset vil din hund blive trænet og socialiseret sammen med andre hunde og mennesker via positive og venlige indlæringsmetoder.

Der tilbydes 5 træningsgange samt 2 teori-oplæg, hvor der lægges fokus på almindelig hensyntagende lydighedstræning til familiehunde.

Der lægges stor vægt på at skabe kontakt og samarbejde mellem hund og ejer. Endvidere lærer man at forstå hvalpens kropssprog og signaler.

Kurset indeholder grundlæggende øvelser så som sit, dæk, gå pænt, hilse pænt og kalde hunden til sig samt gennemgang af hvalpens renlighed, alene-hjemme træning og sundhedstjek m.m.

TEORI OPSTART: Lørdag den 11 Januar 2020 er der teori UDEN hunde, fra kl. 10.30 – 12.30ca.

Her vil vi gennemgå hvordan træning og indlæring forløber via positiv forstærkning og korrekt timing. Samt snakke om hvalpens socialisering, alene hjemme, renlighed og generel forståelse for hvalpens behov.

Undervisningen med hundene foregår derefter:

1. Tirsdag den 07.01.20, kl. 10.00 – 11.00
2. Tirsdag den 14.01.20, kl. 10.00 – 11.00
3. Tirsdag den 21.01.20, kl. 10.00 – 11.00
4. Tirsdag den 28.01.20, kl. 10.00 – 11.00
5. Tirsdag den 04.02.20, kl. 10.00 – 12.00 + spørgetime:
Her er der mulighed for at stille spørgsmål til fx hverdagsproblematikker, fif til træning og aktivering samt kommende teenager periode hos den unge hund.

Der er plads til max 6 hunde på dette hold, så der er god tid til den enkelte hund i de forskellige øvelser samt mindre stress blandt hundene.

På dette hold vil der være mulighed for både at træne ude og indendørs i takt med at årstiden skifter, vejret bliver koldere og dagslyset aftager. Så træningen aflyses ikke pga. dårligt vejr.

Medbring vaccinationsattest og lovpligtig ansvarsforsikring* til første træningsgang.
Medbring hver gang
· Masser af små godbidder (fx ost, pølser, lever mm.)
· Alm. halsbånd eller kropssele, samt alm. line.
Undgå flex-line og kvælerhalsbånd
· Vand og håndklæde til hunden
· Praktisk beklædning

TILMELDING: TRYK HER! Der bedes indbetales kursusgebyr på 950,00kr.

FolkeSparekassen: Reg. nr. 98 – 60 Konto nr. 0000- 21 – 10 – 79
MobilePay: 40691

Mærk venligst indbetalingen med fulde navn, så misforståelser undgås.
Prisen er inkl. træning og der er max. plads til 6 hunde på holdet.

Så snart indbetalingen er registreret, er man sikret en plads på holdet. I tilfælde af aflysninger fra min side, tilbydes der en erstatningstime, det kan dog ikke garanteres, at det bliver samme ugedag og klokkeslæt.

Tilmeldingen er bindende og indbetaling refunderes ikke efter kursusstart.

Jeg glæder mig til at se Jer til træningen.

*Tjek med dit forsikringsselskab om det er nødvendigt med en udvidet ansvarsforsikring til alm. lydighedstræning. Der er stor forskel på, hvad det enkelte selskab dækker. Få evt. et skriftligt svar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *