JAN ØSTERGAARD – TRÆN HVAD DU VIL!

Horsens Hundecenter inviterer til kursus med Jan Østergaard fra Canis, Skive.

“Træn hvad du vil”

Søndag den 21.06.2020, kl. 10.00-17.00

Adr.: Horsens Hundecenter, Gl. Århusvej 30, 8700 Horsens.

Jan Østergaard er certificeret instruktør og træner gennem Canis og tidligere DCH træner.
Jan driver til dagligt Canis i Skive og har været en del af Canis Klikkercamp i Norge.
Jan er stor tilhænger af klikkertræning og underviser inden for både Rally, lydighed og brugshunde-lydighed. Måske kender du Jan fra hans skønne videoer fra Facebook!

Så er du til skøn hundenørderi og hundetræning, hvor vi elsker at arbejde med alle de små detaljer, så er dette søndagskursus med Jan Østergaard helt sikkert noget for dig.

Vi elsker shaping og klikkertræning som metode og ser på hvordan vi bliver seje til at bygge vores øvelser op, så vi opnår succes og høj motivation hos hunden.

Vi vil arbejde med det den enkelte hundefører har i fokus.

Vi kan evt. arbejde med platform: opstart og inspiration til hvorledes platform kan være en hjælp i andre øvelser som: positioner, på plads, fremadsending mm

Eller der kan arbejdes med Apport og holde fast øvelser. Jan har en masse spændende og anderledes indgangsvinkler til dette – naturligvis via 100% positive og belønningsbaseret træning.

Bagpartskontrol er et område vi ofte glemmer i vores hverdagstræning, så dette kan vi også komme med inspiration til, så din hund bliver sej til at flytte poterne i alle retninger.

Kurset vil være bygget med lidt teori og masser praktisk arbejde.

Der arbejdes sammen i små grupper af 2 hundefører, hvor skiftevis den ene hundefører arbejder og den anden ser på/hjælper/lærer.
Der vil også være 1 til 1 tid med Jan, hvor den enkelte kursist kan arbejde med de små detaljer.

Så uanset om du ønsker at forbedre jeres samarbjde, finpudse lydigheden, forbedre elementer i din Rally træning, savner inspiration i det dagligt eller måske søger nye vinkler til jagttræningen, kan du få noget med hjem på dette kursus.

Vi har mulighed for at arbejde både ude og inde i dejlig opvarmet hal, så der kan tages højde for vejret og de forskellige øvelser.

Der er plads til 8 kursister med hund og 8 observatører.

Pris: 825,-kr. For kursister med hund. Observatør: 395,-kr.

Der serveres kaffe, the, frisk frugt og kage under kurset. Madpakke medbringes selv.

Adr.: Horsens Hundecenter, Gl. Århusvej 30, 8700 Horsens.

Ønsker du at tilmelde dig dette kursus, så tryk venligst her for tilmelding! Angiv gerne hvilket hold du øsnker at deltage på samt hvilken hund du deltager med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *