BODY & FITNESS WORKSHOP

Søndag den 28 februar 2021, kl. 10.00-16.00

VI HÅBER PÅ AT KUNNE GENNEMFØRE KURSET – MELDER UD SNAREST MULIGT!

Vi er super glade for at IGEN at kunne præsentere denne helt unikke workshop med fokus på hundens krop!

En skøn og vigtig blanding af hvordan Kropsterapi kan målrette kropstræningen for din hund – og sikre den et bedre resultat med større kropskontrol og styrkelse af de svage punkter!

WorkShoppen byder på et spændende oplæg omkring Kropsterapi: hvordan arbejder Sys med hunden, hvad kigger hun efter? hvad kan du selv gøre og hvilke øvelser er de rette for lige netop din hund?

Udover dette får alle hunde et klinisk tjek på selve dagen – så vi er klar til lave deres EGET individulle TRÆNINGSPROGRAM og prøve diverse øvelser sammen med Maja.

Maja vil komme ind på hvilke fordele der også kan være ved Doggie Fitness og hvordan du nemt kan få det ind i hverdagen, også uden dyre redskaber.

Nærmere program tilsendes ved tilmelding. Der er naturligvis kaffe & kage! Du er velkommen til at medbringe din egen frokost. Ønsker du at jeg køber en sandwich plus valgfri vand til 50kr. Så skriv det venligst i tilmeldingen ?

Pris: 850,-kr. med hund og 550,-kr. uden hund.

Deltager du med hund, får du både teori, praksis, træningsprogram og alle fordelene ved workshoppen. Der er god mulighed for at lufte sin hund på indhegnede marken. Du skal dog være opmærksom på, at der vil være ventetid i bilerne.

Deltager du uden hund, har du mulighed for at suge viden til dig og få indblik i hvordan vi tilrettelægger træningsprogrammet og observere mens vi træner og hundene tjekkes.
8 pladser med hund og 8 pladser som observatør

Afholdes hos Horsens Hundecenter Gl.Århusvej 30, 8700 Horsens
Tilmelding via info@hundecoach.dk tlf. 29938100

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *