ADFÆRDSKURSUS – FRA SUR TIL SØD!

Underviser: Hundecoach Maja B. Bruus
Exa. Adfærdsrådgiver, Klikker- & Hundeinstruktør

Adfærdsholdet fra “SUR TIL SØD”, er et anderledes type træningshold, hvor der først og fremmest er fokus på den enkelte hunds vanskeligheder i forhold til andre hunde.

Der vil blive arbejdet ud fra principperne i B.A.T, som står for Behavior Adjustment Training. Her arbejder vi ud fra hundens eget frie valg til at tage et valg. Og netop det gode valg, også kaldet en mere hensigtsmæssig (ønsket adfærd), er det vi ønsker at belønne hunde for, gennem målrettet træning og planlægning.
Læs mere om BAT her!

Oplever du derfor problemer i hverdagen med din hund, så har du nu muligheden for at få redskaberne til at tackle forskellige svære situationer og træne under sikre og professionelle forhold.

Eksempler på den vanskelige hund:

– Trækker din hund kraftigt hen mod andre hunde
– Bliver den sur og arrig når de kommer for tæt på
– Gøer, knurre eller brummer den
– Virker den aggressiv
– Er den usikker på fremmede hunde
– Snapper den ud efter andre når de går forbi
– Bliver den let frustreret, stresset eller umulig at skabe kontakt til

Har din hund andre former for angst eller aggressivitet, så kontakt mig gerne, så vi kan finde den rette løsning til jer og vurdere om dette er et egnet hold.

Første gang er teori UDEN hund, hvor vi vil gennemgå de forskellige metoder vi skal arbejde med samt skabe forståelse for hundenes adfærd. De efterfølgende gange vil hundene være med på skift og møde hinanden ud fra forskellige behov og problematikker.

Kurset vil være en blanding af praktisk træning med egen hund og øvelser i at observere adfærdsændringer/signaler hos hundene, for bedre at kunne være på forkant og hjælpe hunden.

Gennem teori og praktisk træning vil du kunne opnå store forbedring i din hunds adfærd – men der skal trænes flittigt mellem mødegangene for at få fuld effekt af kurset.
Der vil være hjemmeopgaver der skal trænes fra gang til gang.

Der er plads til max. 4 hunde på holdet. Samt 4 observatører uden hund.

Undervisningen starter med teori og praktiske øvelser uden hunde SØNDAG 24.09.2017,kl. 12.00 – 14.30 ca.

HOLD 1: Træning med hunde foregår:
nye datoer på vej….

Ialt min. 9 timers teoretisk og praktisk undervisning.

Pris for hele forløbet incl. undervisningsmaterialer: 1450,-kr.
Pris for observatør: 850,-kr.

Tilmelding: send venligst en mail eller skriv i boxen under hundetræning. Oplys navn, adr., tlf. info om din hunds vanskeligheder samt alder og race. TRYK HER!

Adr.: Horsens Hundecenter, Gl. Århusvej 30, 8700 Horsens