RO I RUMPEN, TAK!

RO I RUMPEN! TOTAL KONTROL

Ro i rumpen,tak!
Et helt nyt hundekursus hvor vi mixer forskellige typer træning, for at styrke hundens indre selvkontrol og dermed forbedre hundens adfærd i situationer, hvor den bliver begejstret og har svært ved at beherske sig.

NYE DATOER KOMMER SNAREST!

Formålet med kurset er at give hunden en oplevelse af kontrol og ro i forskellige situationer, som fx. hilse pænt, ta’ godbid pænt, kommer pænt ud af døren, vente på noget spændende, modstå fristelser osv.

Ofte kræver dette en høj selvbeherskelse hos hunde – hvilket er rigtig svært. Ved at træne BÅDE hundens selvkontrol og kropskontrol, opnår vi et bedre resultat. Hunden oplever via egne erfaringer, at det kan betale sig, at være rolig og behersket – selv om det er sjov.

Vi træner både ude og indendøre i en stor hal med plads til 4 hunde ad gangen. Hundene vil evt deltage på skift i små grupper eller enkeltvis, da der kan være behov for individuelt fokus.

Har du lyst til at deltager, så kom og vær med til et par super sjove timer, hvor vi giver hunden lov til at prøve de forskellige redskaber, fra blandt andet FIT PAWS.

Vi vil arbejde med alle hundens muskelgrupper og styrke smidighed, balance, udholdendehed og fleksibilitet. Samt masser af EMPOWERMENT, selvtillid og sjov!

Vil du se billeder fra tidligere hold, kan du klikke her!

Dette kursus er for alle der kunne tænke sig, at træne sin hund på en ny, sjov og udfordrende måde. Hvalpe kan også deltage, da vi tilpasser øvelserne den enkelte hunds formåen og behov. Har din hund været udsat for skade eller operation, anbefales det at spørge dyrlæge/fysioterapeut til råds inden deltagelse.

Der garanteres en velstimuleret og glad hund efter træningen.

Pris: 675,-kr.
Plads til max. 4 hunde på forløbet.

Ønsker du at tilmelde dig, bedes du sende en mail/sms med ønsket hold, datoer, samt navn og dernæst overføre kursusbeløb til konto: 9860 0000211079
Kontakt mig her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *