Klik dig til SUCCES

KLIK dig til succes kommer hele vejen rundt om klikkertræningens mange facetter og fantastiske anvendelsesmuligheder i både teori og praksis. Klikkertræning er meget mere end det at bruge et markørsignal i træningen, og her får du en grundig indføring i teknikkens redskaber og en lang række forslag til den praktiske anvendelse i din egen træning.

Bogen dækker alle aspekter af klikkertræningen og præsenterer et komplet system til uddannelse af din hund. Du får overblik over og detaljerede forslag til, hvordan du kan planlægge træningsopgaver, både i forhold til grundtræning, dagligdagstræning og konkurrencetræning. Bogen er rigt illustreret med fotografier, figurer og illustrationer, der viser, hvordan træningen kan tilrettelægges og udføres. I bogens tre praktiske dele får du udførlige træningsbeskrivelser af bogens mange praktiske øvelser.

Kort sagt får du opskriften på, hvordan du kan skabe det optimale samarbejde med din hund og dermed opnå fantastiske resultater i træningen af jeres foretrukne hundesport.

Bogen er på 544 sider og er udgivet i 2014.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *