Hundekurser Horsens

Velkommen til Hundetræning, Kurser og Foredrag hos Horsens HundeCenter.

Her på siden finder du oversigten over de forskellige kursus og foredrag der afholdes  i Horsens. Vi træner vi udelukkende med 100% positive metoder og acceptere ikke brug af straf og tvang. Vores mål er glade, harmoniske og velfungerende hunde.

Siden vil løbende bliver opdateret. Ønsker du at læse mere om selve hundetræningen kan du trykke her eller følge os på facebook.

Tjek også vores FormiddagsHold og Drop In timer for flere muligheder.

ADFÆRDSKURSER så som BAT kurser, Nytårsangst og Frivillig Håndtering!

Hvis du/I ønsker at tilmelde jer eller få mere info, så tryk på det ønskede hold og kom direkte til betaling, her kan du altid se om der er en ledig plads. Har du spørgsmål er du meget velkommen til at sende en mail til Info@hundecoach.dk

Oplys venligst følgende: Navn, adr, tlf., hundens alder og race samt navn og by på det ønskede hold.

Når din plads er bekræftet og indbetalingen er registreret er I tilmeldt holdet og I kan nu møde op til første dato i kurset.  

Tilmelding og indbetaling er bindende og refunderes ikke ved udeblivelse. Såfremt holdet aflyses refunderes kursusgebyr naturligvis. I tilfælde af sygdom fra min side, bliver holdet tilbudt en erstatningstime. Det kan ikke garanteres at det er samme tid og ugedag, som holdet normalt træner på.

Masser af skønne nye hold på vej – Så glæd dig til:

HOLD 2022 – TRYK HER FOR NY OVERSIGT!

DECEMBER