NOSE WORK FORTSÆTTER

NOSE WORK FUN MIX!

Begynder & Fortsætter Kursus – for dig der ønsker sjov næse-aktivering og elsker at arbejde med din hunds selvstændighed.

Underviser på dette hold er Hundecoach og Nose Work Instruktør Maja B. Bruus

Træningsdatoer: Tirsdage den: 03.10.23 + 10.10.23 + 24.10.23 + 31.10.23 + 07.11.23 + 14.11.23, kl. 10.00-11.00 hos Horsens Hundecenter og nogen gange trænes der efter aftale i nærområdet.

Pris: 960,-kr.

Nose Work Begynder & Fortsætter

Nose Work er den sjove måde at lave næsearbejde med sin hund på og i princippet kan man lære sin hund hund at søge efter hvad som helst.

Nose Work er oprindeligt en amerikansk hundesport, hvor hundene søger efter fært af æteriske olier, gemt forskellige steder i miljøet. Man kan også bruge hydrolat, som har en svagere duft og som er lidt nemmere at håndtere. På kurset vil vi arbejde med lavendel.

Stort set alle hunde oplever en stor tilfredsstillelse ved at søge/finde, så hvert eneste trin i processen er en fest for hunden.
Sporten er desuden perfekt for den moderne familie, fordi den hverken er særlig plads- eller tidskrævende og at man kan træne det overalt.

På dette kurset arbejder vi systematisk og lægger et solidt fundament for hunden, så den selvstændigt og sikkert søger. Vi arbejder forsat med parring (fært+godbid) og når den enkelte hund er klar fjerner vi godbidderne.
Du kan også være med hvis du allerde søger på ren fært og er på udkig efter nye sjove udfordringer og gode oplevelser med Nose Work.
Da vi arbejder i nye fremmede miljøer, så tilpasser vi naturligvis træningen til den enkelte hund og ejer.

Vi vil fortsat arbejde med:

• søg på fært i beholder
• søg indendørs
• søg udendørs
• søg på køretøj

Og finde på nye sjove og udfordrende miljøer, som hundene kan søge i.

Praktisk info:
Hver hund og fører arbejder individuelt, så der tages hensyn til den enkeltes hunds behov og niveau. I behøver derfor ikke at spekulere på om I kan ”følge med” resten af holdet.

Du skal være indstillet på at arbejde med din hund derhjemme, så den lærer at generalisere sine søg og er klar til nye udfordringer.

Kurset er ikke prøveforberedende, men vi følger DKKs regler, så hvis du får lyst til at konkurrere i sporten, er du godt på vej.

Det er sjovt for både hund og fører at lave næsearbejde og hunden bliver dejlig træt – på den gode måde ?

Forudsætninger:
Du behøver ikke at have trænet lydighed eller lignende med din hund og alle typer hunde kan deltage.

Du skal dog være opmærksom på at der vil være ventetid for hunden, da vi meget af tiden vil arbejde med en hund ad gangen.

Din hund skal derfor kunne holde ud at vente (stille) i bilen, i bur eller bundet.

Tilmelding: TRYK HER!

Adr. Horsens Hundecenter, Gl Århusvej 30, 8700 Horsens.

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *