HVALPE KURSUS

HVALPE SEPTEMBER

Underviser: Hundecoach Maja B. Bruus

Velkommen til Horsens Hundecenter og tillykke med den nye hvalp!

Hvalpens første levetid er en super spændende og vigtigt periode for både hund og ejer, og det er derfor afgørende at komme godt og positivt fra start.

På vores hvalpekurser lægger vi stor vægt på både teori og praktisk træning.

På Luxus Hvalpekurset er der afsat tid til at snakke om de ting, der er betydningsfulde for at opnå et tillidsfuldt og harmonisk forhold til hvalpen.

Igennem kurset vil din hvalp blive trænet og socialiseret sammen med andre hvalpe og mennesker via positive og venlige indlæringsmetoder. Den vil møde børn, heste, trafik og andre sjove ting.

På dette holde tilbydes der i alt 8 træningsgange af ca. 1 times varighed samt 2 x teori, hvor der lægges fokus på almindelig hensyntagende lydighedstræning til familiehunde.

Som noget helt særligt er dette hold incl. 2 x træning på valgfri Drop In hold. En unik mulighed for at træne når det passer jer og prøve forskellige hundeaktiviteter.

Der lægges stor vægt på at skabe positiv kontakt og samarbejde mellem hund og ejer. Endvidere lærer man at forstå hvalpens kropssprog og signaler.

Kurset indeholder opstart på grundlæggende øvelser så som sit, dæk, gå pænt, hilse pænt og kalde hunden til sig samt gennemgang af hvalpens renlighed, alene-hjemme træning og sundhedstjek m.m.

OPSTART:
Når du er tilmeldt kurset du blivet inviteret til en lukket Facebook gruppe hvor teorien vil finde sted.

Her vil vi gennemgå hvordan træning og indlæring forløber via positiv forstærkning og korrekt timing. Samt snakke om hvalpens socialisering, alene hjemme, renlighed og generel forståelse for hvalpens behov.

Undervisningen med hvalpene foregår derefter:

1. SØNDAG den 24.09.23, kl. 09.45-11.00: Intro til det nye miljø og de andre hvalpe & Socialisering
2. SØNDAG den 01.10.23, kl. 09.45-11.00: Opstart af grundøvelser
3. SØNDAG den 08.10.23, kl. 09.45-11.00: Grundøvelser + sjov aktivering
4. FREDAG den 13.10.23, kl. 16.45-18.00: Grundøvelser + håndtering: pelspleje, negleklip mm
5. SØNDAG den 22.10.23, kl. 11.30-12.30: MILJØTUR I HOVEDGÅRD! BEMÆRK TIDSPUNKTET 🌟🌟🌟
6. SØNDAG den 29.10.23, kl. 09.45-11.45: Grundøvelser + Næsearbejde + Spørgetime/Afslutning

7 & 8 træning: 2 Drop In timer efter eget valg. Se mere under Drop In Hvalpetræning! Det er også muligt at deltage på Drop in, før teoriopstarten.

⏰ 💻 🐕‍🦺 SØNDAG DEN 29.10.2023 , kl. 10.45-11.45:SPØRGETIME efter træningen: Her er der mulighed for at stille spørgsmål til hverdagsproblematikker, fif til træning og aktivering samt kommende teenager periode hos den unge hund. Der vil være et lille oplæg omkring hundens kropssprog og signaler.

🌸 Praktisk info:
Der er plads til max 6 hvalpe på dette hold, så der er god tid til den enkelte hund i de forskellige øvelser samt mindre stress blandt hundene.

På holdet oprettes der en lukket Facebook gruppe, hvor man kan stille spørgmål, øvelses-beskrivelser lægges ind samt artikler og gode videoer.

Medbring hver gang
· Masser af små godbidder (fx ost, pølser, lever mm.)
· Alm. halsbånd eller kropssele, samt alm. line.

Undgå flex-line og kvælerhalsbånd

· Vand og håndklæde til hunden
· Praktisk beklædning

Medbring vaccinationsattest og lovpligtig ansvarsforsikring* til første træningsgang.

Tilmelding: TRYK HER! Og kom direkte til online tilmelding.
Prisen på 1650,00kr. inkl. træning og online teori.

Så snart indbetalingen er registreret, er man sikret en plads på holdet. I tilfælde af aflysninger fra min side, tilbydes der en erstatningstime, det kan dog ikke garanteres, at det bliver samme ugedag og klokkeslæt.

Tilmeldingen er bindende og indbetaling refunderes ikke efter betaling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *