HundeTræning

Hundecoach Maja B. Bruus  tilbyder hundetræning på små hold for alle hunde, uanset alder, blanding eller race i Horsens tæt på Hovedgård by, Skanderborg og Odder.

TRYK HER FOR AT SE DEN FULDE OVERSIGT OVER HUNDEKURSERNE!

Træningspladserne er sikkert indhegnet og giver mulighed for rolig træning og fri leg efter ønske.

Hundetræningen har til formål at giver hundeejeren indsigt i hvordan hunde indlærer optimalt via positive belønningsbaseret metoder, dokumenteret på videnskab og indlæringspsykologi. Samt aflæse hundens adfærd, kropssprog og signaler.

Træningen foregår udelukkende med venlige og positive indlæringsmetoder, hvilket betyder, at der ikke anvendes nogen former for straf eller tvang. Det betyder også at der ikke accepteres brug af kvælerhalsbånd eller udstyr der påfører hunden ubehag.

Der undervises i forskellige lydigheds-, samarbejds- og kontaktøvelser under hensyntagen til hundens race, alder og adfærd. Der undervises også i sjove tricks, soft agility, sund aktivering,selvkontrol samt søge- og næsearbejde, f.eks. spor og felt. Vi arbejder også med Frivillig Håndtering, Empowerment og 100% ren klikkertræning for dem som lyster samt Doggie Fitness. Og den skønne hundesport Nose Work er nu også på programmet.

Specialhold oprettes løbende for hunde med særlige behov, f.eks. angst, stress, lydforbi, dyrlægeskræk eller anden aggressiv adfærd. Se under Adfærdshold.

Hundetræning er en mulighed, hvis du ønsker at:

  • Din hund bliver glad, velopdragen, harmonisk & velaktiveret
  • Træning skal være sjovt, inspirerende og udfordrende for dig og din hund 
  • Styrke forholdet til din hund på positiv vis
  • Opnå kendskab til hundens kropssprog og signaler
  • Socialisere din hund sammen med andre hunde
  • Træne på små individuelle hold med max 8 deltagere

Ring og hør nærmere om det ideelle hold til dig og din hund på tlf.: 2993 8100 eller tjek de forskellige Hundehold i Horsens.

Sådan finder du frem – se under Træningspladser.