TRICKS FOR KIDS

TRICKS FOR KIDS
11.07.18
SUMMER FUN!

KOM OG VÆR MED TIL EN SUPER SJOV OG SEJ DAG MED MASSER AF SKØNNE TRICKS!
Kom og møde hundeInstruktør Anne Bak Olesen.

Onsdag den 11.07.2018, fra kl. 14.00-16.00.

Vi er super glade for at indgået samarbejde med Instruktør Anne Bak Olesen.

Sommerferien er ideel til sjov med hunde og børn, og derfor har vi inviteret Anne til at komme og lave en sjov dag for alle børn i alderen, 8 til 15 år.

Anne har gennem de sidste 5 år været aktiv som instruktør i Dch Thyholm. Anne har stor interesse for belønnings baseret træning og undervisning af børn. Og så elsker hun at lære sin egen hund Coco nye tricks!

Vi vil arbejder med sjove og seje tricks. Så har du lyst til nogle hyggelige timer med din vovse, så kan alle være med (du skal blot kunne holde din hund i snoren og ellers må mor/far gerne hjælpe til).

Dette er noget af det du kan lære:

-Simple og lette øvelser for hunde, der ikke har prøvet mange tricks som feks: Gi’ pote, High 5, High 10, godbid på pote/snude mm.

-Kropskontrol. Hunde der kan de basale tricks, men ikke har hele kroppen med som feks: rulle, twiste, bakke, vinke, zigzag mellem ben, bukke mm.

– Tricks med rekvisitter som feks: elefant (stå på en balje og drej rundt), en stok, hulahopring, kegle osv.

– Sammensatte tricks og øvelser som: løbe rundt om noget, klø på snuden, krydse poter, bakke rundt om noget, spille død mm.

PRIS: 195,-kr.
TILMELDING: TRYK HER!

Vi træner ude hvis vejret er fint og eller inde i en dejlig oplyst hal og der bliver tid til en lille pause med kage og saftevand.
Adr. Horsens Hundecenter, Gl. Århusvej 30, 8700 Horsens

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *